Mellemvangen 1, Mygdal, 9800 Hjørring

Etplansvilla på en rolig og hyggelig beliggenhed i Mygdal

Hvis I ønsker et godt familiehjem i landlige omgivelser, så kom til Mygdal. Her finder I en dejlig etplansvilla, som med tre værelser, en stor stue, en lys udestue og en grøn have, som giver plads til børnefamilien, der ønsker at bo i hyggelige omgivelser.

Boligen har et fint lyst køkken med god spiseplads, og de familievenlige rammer fortsætter i stuen, der med en god størrelse sammen med udestuen giver et skønt lysindfald, som indbyder til samvær og giver let udgang til haven.

Husets har tre værelser og ligger samlet i den ene fløj, så I får et hyggeligt værelsesafsnit, hvor I også finder badeværelset, der fremstår rummeligt og lyst. Hertil har boligen også et stort og praktisk bryggers.

Udendørs får I en have med en græsplæne, hvor der er plads til aktiviteter og leg samt beplantninger af træer og buske, og med hæk næsten hele vejen rundt fremstår haven ugeneret. Hertil har ejendommen nogle forskellige terrassemiljøer og en mindre garage med integreret skur.

Beliggende i Mygdal er I placeret i fredelige og naturrige omgivelser nord for Hjørring, tæt på Vesterhavet og Hirtshals. Her er landsbylivet i centrum, og for den udendørsglade børnefamilie er det et skønt sted at bosætte sig. Skole nås let med skolebussen, der kører til Bjergby, mens daginstitutioner, indkøb og de omkringliggende byer hurtigt tilgås med bil.