Åsenvej 30, 9881 Bindslev

Flot villa på landet nær Bindslev

Lidt uden for Bindslev ligger denne charmerende gamle skole, som gennem årenen er gennemgribende moderniseret - senest med nyt badeværelse på 1. salen.Resultatet er idag en rigtig flot liebhaverejendom med hele 275 m2 bolig på en 12.922 m2 stor grund. Boligen kan deles op i to boligenheder, så du har rammerne til at tre generationer kan bo sammen, som B&B eller til liberalt erhverv. Huset præsenterer sig med flotte hvide netpudsede ydervægge, dannebrogsvinduer og sorte betontegl, der tilsammen giver et klassisk udtryk.

Indenfor er hjemmet renoveret med respekt for husets historie, men bragt helt op til moderne tid med lækre løsninger, gedigne kvalitetsmaterialer og stemningsfyldt miljø. Her er masser af gode kvm til den pladskrævende børnefamilie, som er godt fordelt over halvandet plan. Planløsningen byder på godt bryggers, lækkert badeværelse og der prioriteret store fællesarealer i stueplan med stue og køkken-alrum med bl.a. lækre elementer fra Svane. Smukke gulve pryder begge rum, og køkkenets mørke flisegulv står i kontrast til de hvide, grebsfri elementer og højskabsvæg. Som en fin detalje er det gamle viktualierum beholdt.

På førstesalen ligger tre gode og rummelige værelser, nyere badeværelse med bruseniche samt stort disponibelt rum med et væld af anvendelsesmuligheder. Den store bolig er fuldt integreret med den del af huset som idag udlejes via AirBnB, så har du brug for yderligere bolig kvm i stueplan, så byder denne del på yderligere 1 værelse, dejligt badeværelse, køkken samt skøn stue i den tidligere "skolestue". Fra boligen er udgang til herlig sydvendt og solrig træterrasse.

Den tilhørende udbygning indeholder bl.a. fyrrum med et værksted. Med de mange kvadratmeter er haven parklignende med sine langstrakte vidder og pompøse træer, der omkranser grunden. Nyd udsigten fra den flotte terrasse, som er orienteret mod syd og modtager sol hele dagen. I Bindslev, omtrent tre kilometer fra adressen, er der skole fra 0. til 6. klassetrin, supermarked og daginstitution.

OBS Ejendommen har en flexboligtilladelse og kan derfor benyttes som en fritidsbolig.