Sverigesgade 28, 9850 Hirtshals

Dejligt hus i to plan med spændende solhave og god beliggenhed

Nu kan I give familien de mest oplagte rammer for fred og ro her på Sverigesgade 28, hvor man stadig er tæt på det meste. Denne hyggelige villavej strækker sig sydøst for Hirtshals bymidte med sti direkte til Lilleheden Klitplantage og Folkeparken. Selvom man er tæt på naturen er man stadigvæk kun gåafstand fra centrum, hvor Hirtshals blomstrer med et godt handelsliv og indkøbsmuligheder til dagligdagen. Idrætscentret og skolen ligger 1,5 km fra hjemmet, dvs. en kort cykeltur, når de små skal til sport og i skole. Lilleheden Station ligger nogle få hundrede meter fra adressen, hvor I nemt kan tage toget ind til Hjørring. Der er samtidig nem adgang til motorvejen, så man hurtigt kan komme til Hjørring og Aalborg

Dette dejlige hus rejser sig i to plan med masser af gode kvadratmeter for familien at boltre sig på. Man bydes velkommen i den store entre med vaskebryggers og et væld af skabe til opbevaring. I stueplan kan man se frem til separat badeværelse med eget toilet og et ekstra gæstetoilet, så der aldrig bliver kamp om pladsen. Det store køkken rummer rige muligheder for gastronomisk udfoldelse med en masse bordplads og skabe til både køkkenmaskinerne og servicen. Der er tilmed indbygget en mindre spiseplads med god udsigtspost. Hele to flotte stuer breder sig over resten af etagen, som begge er godt oplyst af solen i sydvest. Begge stuer åbner ligeledes ud til det skønne terrassemiljø.

Både stueetagen og førstesalen giver jer to værelser, så børn og forældre nemt kan vælge sovepladser, skabe kreativerum eller hjemmekontor. Det måske mest oplagte master bedroom ligger i overetagen, hvor der er indbyggede garderobeskabe og egen altan mod syd, så man kan nyde sin morgenkaffe med udsigt ned over den spændende have. Der er gode parkerings muligheder på ejendommen i form af en god størrelse garage samt en fin carport.