Ifversensvej 1, 9800 Hjørring

Mindre villa med central beliggenhed i Hjørring

På en villavej i den centrale del af Hjørring møder I denne fine, kompakte villa, der i tillæg til korte afstande til hverdagens gøremål og byens mange fortræffeligheder også byder på en veldisponeret planløsning, hvor pladsen udnyttes til det maksimale. Velkommen til Ifversensvej 1.

Adressen placerer jer ganske fordelagtigt i byen, og fra matriklen finder I hurtigt vej til alt det, I måtte få brug for. Det gælder eksempelvis skole, pasningstilbud og indkøb, som nås inden for en radius af bare 750 meter, ligesom I ikke er langt fra udmærkede idrætsfaciliteter, offentlig transport i form af tog og bus samt grønne, rekreative arealer. Midtbyens mange muligheder i form af spisesteder og butikker er tilsvarende lige ved hånden. Som prikken over i'et får I de sødeste og rareste naboer.

Villaen fremstår udefra med hvidmalede ydervægge i gasbeton og lysegråt træværk, og som I træder inden døre, ankommer I til en bolig på 65 kvadratmeter, der yderligere ledsages af en kælder på 35 af slagsen. Boligen centrerer sig omkring det markante opholdsrum, hvor stuen og køkkenet er etableret i åben forbindelse, og hertil følger videre et værelse og et badeværelse. I kælderen råder I over et bryggers og et disponibelt rum.

Uden for har I fornøjelsen af en pæn have, der er anlagt i en vedligeholdelseslet stil. Huset ligger tilbagetrukket, hvorved grundens 425 kvadratmeter alligevel giver anledning til en græsplæne af fornuftig størrelse, og ved siden af carporten er der arrangeret en hyggelig fliseterrasse. Havens udtryk passer fornemt til boligens stil. Slutteligt har I et redskabsrum.

Lyder det som noget for jer? Så kontakt os for en fremvisning eller yderligere information allerede i dag.