Storkenæbvej 4, 9800 Hjørring

Etplansvilla på lukket villavej i Højene

Søger I en velindrettet bolig med en god planløsning? Så skal I vende blikket mod denne etplansvilla på en lukket villavej op til Vinstrup Bjerge i det attraktive Højene. Her får I fire værelser og en rummelig stue, som sikrer jer plads til både privatliv og kvalitetstid med familien.

I bydes velkommen i entréen, hvorfra boligen udfolder sig via en veldisponeret planløsning. Trumfkortet er den rummelige stue med velplacerede vinduer, som sikrer et skønt lysindfald, hvilket skaber en let og indbydende stemning.

Tvis-køkkenet har rigelig opbevaringsplads til remedierne og en praktisk spiseplads, som samler jer om madlavning og socialt samvær. Videre er der et soveværelse og tre værelser med indbyggede skabe og mange muligheder, hvad end I ønsker børneværelser, kontor eller hobbyrum.

Badeværelset er istandsat i 2017 og er særligt komfortabelt med gulvvarme. Tilmed er der en sammenklappelig bruseniche, som på elegant vis får rummet til at virke større. Endelig er der et praktisk gæstetoilet og et bryggers med separat indgang. Desuden skal det nævnes, at huset har vedligeholdelsesfrie gavle fra 2020.

Udenfor kan I se frem til en dejlig have med en græsplæne til børnenes leg og to nydelige terrasser, hvor det i sommerhalvåret er oplagt at nyde frokosten under åben himmel.
Til boligen hører også en carport og en garage, som begge har fået nyt tagpap i 2018. Som prikken over iet har carporten adgang til et værksted, mens garagen har et depotrum.

I finder bus, indkøb, skole, daginstitution og sportsfaciliteter indenfor en radius af blot halvanden kilometer. Der er cykelafstand til Metropol Shoppingcenter og centrum med lækre spisesteder og spændende butikker. I bil er der heller ikke langt til Tornby Klitplantage og stranden, som sætter tempoet ned med afslapning og hyggelige gåture i naturskønne omgivelser. Endelig får I nem adgang til motorvejen.

Kom og oplev boligen.