Skagen Landevej 79, Bjergby, 9800 Hjørring

Rødstensvilla midt i Bjergby

I Bjergby midt mellem Hirtshals og Hjørring har I nu muligheden for at tilegne jer en pæn villa på Skagen Landevej. Her venter jer en gedigen bolig, der er billigere at eje end at leje, og som byder på halvandet, velindrettet plan med en skøn stue og gode værelser. Dertil kan I se frem til en central beliggenhed med kort gåafstand til både skole, daginstitution og indkøbsmuligheder.

I flytter ind i et hyggeligt område, hvor I kan nyde godt af det bedste fra både by og land. Fra adressen er der kort til offentlig transport og pendleren kan glæde sig til få minutters køretur til motorvejen.

Ejendommen fra 1948 er hulmursisoleret med papiruld og gennemgik i 2012 en mere omfattende renovering af stueetagen, mens førstesalen er gjort klar til istandsættelse med ny vand- og elforsyning. Tilstødende hjemmet ligger en mindre garage, og den velanlagte have med skrånende grund rummer flere solrige kroge. Den overdækket terrasse fra 2021 indbyder til hyggelige stunder.

I bydes velkommen i en mindre entré, hvorfra I ledes direkte ind i køkkenet, som er nyt fra 2012 og udført med hvidt og sort interiør fra HTH. Et gennemgående flisegulv i gråtoner og med gulvvarme i binder køkkenet sammen med stuen, hvor I nemt kan indrette jer med både spiseafsnit og sofahjørne. Her er et skønt lysindfald og udgang til den overdækket terrasse, mens der fra entréen ligeledes er en dør ud til den dejlige vestvendte terrasse.

Førstesalen gemmer på to pæne værelser med trægulve og et badeværelse med brus. Heroppe er desuden en repos med fint anvendelsespotentiale.

Slutteligt rummer kælderen et gæstetoilet, et disponibelt rum samt både værksted og vaskerum.