Rubækvej 4, 9480 Løkken

Charmerende villa med skøn have

Med kort afstand til Løkken og i dejlige omgivelser finder I denne charmerende villa, der toner solgul frem med hvide vinduer og rødt tag. Boligen råder over 136 kvadratmeter i halvandet plan, og hertil venter en solrig og ugeneret have samt en garage og et værksted. Velkommen til.

Jeres kommende hjem er placeret på Rubækvej 4 i Sønder Rubjerg, hvorfra I får kort afstand til Løkken, Nr. Lyngby og Lønstrup. Herudover har I gode busforbindelser tæt på, ligesom I bosætter jer i naturskønne omgivelser. Skole, daginstitution og indkøb har I ligeledes inden for en overskuelig rækkevidde af tre til fire kilometer.

Huset præsenterer sig nydeligt ude såvel som inde, hvor planløsningen i stueplan udfolder sig med en bred stue med plads til både et spisebord og et sofaarrangement. Herfra har I forbindelse til køkkenet, der er i lyse nuancer og med en mindre spiseplads til hverdagens måltider. Ydermere venter her et badeværelse med bruseniche, et praktisk byggers og et værelse, mens I også har adgang til en hyggelige udestue. Førstesalen byder på en rummelig repos samt adgang til to værelser, der begge er med indbygget skabsplads.

Fra stuen træder I direkte ud på en fliseterrasse mod sydvest, hvorfra I har udsyn til den meget velholdte og flotte have. Foruden en stor plæne kan I se frem til flere blomsterbede, højbede, drivhus og store træer. En ugeneret oase, hvor I kan tilbringe de varme dage samt nyde frokosten under åben himmel.

Lyder det som en bolig for jer? Kontakt os, og oplev selv herligheden.