Skagen Landevej 88, Bjergby, 9800 Hjørring

Spændende villa med central beliggenhed i Bjergby

I dejlige omgivelser i den hyggelige by Bjergby finder I denne spændende villa, som nu kan blive jeres. Her venter jer et hjem, der fordeler sig over halvandet plan, ligesom I også får gode udhuse, der gemmer på flere brugsformål. Velkommen til Skagen Landevej 88.

Med adresse her kan I glæde jer over at blive bosiddende i en skøn by med et godt foreningsliv. Her er I tæt på hverdagens nødvendigheder, da både indkøb, skole, idrætsforening og daginstitution nås på under 400 meter. Ydermere er det også værd at bemærke, at I får fine tilkørselsforhold til motorvejsnettet, som leder jer videre ud i landet.

I overtager nøglerne til en bolig, der har et stort potentiale. I kan her med de rette idéer og kreative løsninger nemt skabe et hjem, der præcis passer til jeres ønsker og behov. I sin nuværende form råder hjemmet over 179 m2, som i stueetagen beriger jer med to stuer en suite, et køkken, et værelse, et badeværelse med badekar samt et bryggers. Bryggerset forbinder jer med jeres udhuse herunder fyrrummet, depotet, værkstedet, drivhuset samt garagen. Alle udhusene har fine størrelser og kan anvendes, som I har brug for.

Videre ledes I ovenpå til førstesalen med endnu et depot, et disponibelt rum, et badeværelse og tre værelser. Endelig er der også heroppe udgang til en altan, der har glæde af solens stråler.

Udenfor får I fornøjelsen af en matrikel, som breder sig over hele 1.149 m2. I får her en gårdsplads og en opvokset have med buske, træer og anden beplantning. Her er det ideelt at etablere en solrig fliseterrasse, hvor de lune dage kan bruges.

Kan I se mulighederne for jer? Så kontakt os allerede i dag for at høre mere om denne villa.