Anemonevej 10, 9800 Hjørring

Flot villa i roligt kvarter i Højene

Hvis I leger med tanken om at finde et indflytningsklar og velbeliggende etplansvilla i Højene, kan I netop nu gøre tanke til virkelighed. Denne flotte villa har løbende fået foretaget et væld af istandsættelser ude såvel som inde og fremstår derfor meget indbydende og klar til at danne rammerne for jeres hverdag. Samtidig kommer I til at bo tæt på hverdagens fornødenheder. Læg dertil en hyggelig have, og resultatet er jeres kommende hjem.

Med nøglerne til Anemonevej 10 bosætter I jer i et roligt og børnevenligt villakvarter med gåafstand til skole, pasningstilbud, idrætsfaciliteter og indkøb. Derudover har I nærmeste busstoppested tæt på samt Vellingshøj Station blot halvanden kilometer fra adressen. På samme vis når I motorvejen efter seks minutters kørsel.

Boligen er fuldstændig istandsat udvendigt i 2015 med både nyt tag, nyt murværk samt nye vinduer. I mødes derfor af et moderne udtryk ude såvel som inde, hvor boligen ligeledes er istandsat i perioden 2015-2018 med blandt andet nye gulve, nyt køkken og meget mere. Hertil hører en garage med redskabsrum samt et separat haveskur.

Inden døre udfolder planløsningen sig med en lys stue, der prydes af en rå murstensvæg samt et flot trægulv, mens brændeovnen bidrager til den hyggelige atmosfære. Fra stuen har I forbindelse til køkkenet, der er opgraderet i 2018 med nye bordplader, integrerede hvidevarer samt en sort komposit-håndvask. Videre har I badeværelset, som er med gulvvarme, bruseniche med afskærmning i glasbyggesten og hvidt møblement. I alt rummer huset tre værelser, og endelig har I det praktiske bryggers med vaskefaciliteter.

Bag huset venter en skøn, østvendt have, der primært er anlagt med græs. Herude er der også en flisebelagt terrasse, I kan anvende, hvis frokosten skal nydes i det fri.