Nordbovej 28, 9800 Hjørring

Veldisponeret bolig med mange muligheder

MULIGHED FOR HURTIG OVERTAGELSE!

Den store eller sammenbragte familie får masser af plads i denne etplansvilla, hvis meget veldisponerede planløsning råder over seks værelser, to badeværelser og gode opholdsrum, såsom en udestue. Ude får I en ugeneret have, en carport, en garage samt et værksted. Alt sammen i Hjørring.

I bosætter jer på en blind vej i et roligt kvarter og er samtidig tæt på byen. Hverdagen kommer desuden til at glide ubesværet med gåafstand til daginstitution, indkøb, skole og Herregårdsparken Station med tog mod centrum og videre forbindelse til Aalborg eller Frederikshavn. Endelig er I nær det naturskønne Hjørring Bjerge til naturoplevelserne.

Ejendommen har en flot, integreret tilbygning fra 2017/2018, og så er tag, udhæng og tagrender på garage samt carport fra 2019/2020. Herudover er huset udvendigt udført i primært vedligeholdelsesfrie materialer, og så er der godt med opbevaringsmuligheder med både loftrum, indbyggede skabe og et bryggers med gulvvarme. Sidstnævnte får I også i gangen ved køkkenet og i tre af værelserne.

De 151 m2 fordeler et moderne, tosidede IKEA-køkken fra 2018, hvor de hvide elementer toppes af en massiv træbordplade, hårde hvidevarerne byder bla. på induktionskogezone og pyrolyseovn. Et andet opholdssted er den skønne stue, som tilstøder et disponibelt rum. Herfra får I adgang til en isoleret udestue med elradiator og flere anvendelsesmuligheder alt efter behov. Resten af huset er indrettet med de seks værelser i forskellige størrelser, et bryggers med vaskefaciliteter og to nydelige badeværelser med gulvvarme.

Gennem de lune måneder kan I slappe af i den private have, hvor der er en bålplads og en træterrasse fra 2016. Ved siden af carporten har I sågar en plads til traileren.