Løthvej 237, Lendum, 9870 Sindal

Lækker landejendom beliggende i flotte kuperede omgivelser - 130 m2 isoleret garage/værksted!

Netop nu kan I blive de heldige, nye ejere af denne villa, som ligger i Løth fem kilometer fra Østervrå. Det tager kun omtrent fem minutter at nå hertil i bil, og I kan derfor få det bedste af begge verdener med skønne, landlige omgivelser og op til flere byer tæt på. I finder nemlig både indkøb, skoler og pasningstilbud i Østervrå og Lendum. Huset byder på 191 kvadratmeter og gulvvarme i stueplan og på 1. salens badeværelse foruden en stor garagebygning fra 2015.

Ejendommen er beklædt med Kalmarbrædder, som giver den et varmt udtryk, og det samme er den isolerede garage, som står på grunden. Herinde er der også et værksted, og I får rig mulighed for at opmagasinere lidt af hvert. Ydermere er der garage i huset, som også rummer et bryggers.

Indenfor venter en fantastisk stue, som også er den centrale del af hjemmet. Her går loftet til kip, og med en højde på lige knap fem meter, er rumfornemmelsen virkelig god. Karnappen er blot prikken over i'et, som sørger for et forrygende lysindfald til opholdsmiljøet. Køkken-alrummet er placeret ved siden af stuen, og I kan her se frem til et gedigent køkken med træelementer og et hyggeligt spiseareal i forlængelse heraf. Yderligere er der et værelse og et badeværelse. Fra stuen kan I via trappen gå ovenpå, og det anvendelige repos er nedefra synlig og i åben forbindelse med resten af alrummet, mens der også er tre værelser og et badeværelse med badekar fra 2018.

Udenfor kan I nyde sommeren på den vestvendte terrasse fra 2016, som smyger sig rundt om karnappen, og børnene kan dyrke alverdens aktiviteter i den velholdte have. I 2019 blev der etableret et drivhus med flisegang på sydsiden af huset.