Edithsvej 1, 9800 Hjørring

Nydelig og velholdt etplansvilla ved Bagterp Skolen

På Edithsvej 1 i Hjørring møder I denne fine og velholdte gulstensvilla, der kan bryste sig af en fortrinlig beliggenhed tæt på hverdagens gøremål samt en veldisponeret planløsning med blandt andet tre store værelser, to badeværelser og lyse opholdsrum.

I bosætter jer yderst fordelagtigt i byen med kort afstand til både skole, pasningstilbud og indkøb. Samtidig byder lokalområdet på udmærkede idrætsfaciliteter, mens I også er placeret ganske tæt på grønne arealer - eksempelvis Bagterp Plantage med mountainbikespor.

Ejendommen blev opført i 1977, og takket være omfattende istandsættelser fremstår huset i nydelig stand. Det kan blandt andet anføres, at vinduer og døre er udskiftet til træ/alu i 2015, og i samme år blev bryggerset og forgangen renoveret. I 2017 blev der lagt et nyt tag, og gavle, udhæng og zinktagrenderne blev ved samme lejlighed udskiftet. Endelig i 2019 lagde man nyt gulv i alrummet og i værelserne.

Beboelsesarealet opmåles til 149 kvadratmeter, og hjemmet centrerer sig naturligt omkring køkken-alrummet og den store stue. Sidstnævnte prydes af et rigt lysindfald og asketræsgulv, mens køkkenet er opstillet i en vinkelform og præsenterer sig med et enkelt design. Fra alrummet ledes I via en fordelingsgang til det ene badeværelse og de tre værelser med faste skabe. Det oplagte forældresoveværelse har tilknyttet eget badeværelse med brus. Umiddelbart foran alrummet råder I over en hyggelig, vestvendt terrasse, og på den modsatte side er der tillige arrangeret et fliseareal.

Haven er velanlagt med buske og træer, og endelig har I en garagebygning med tilhørende bryggers, redskabsrum og en overdækket terrasse.

Alt i alt en skøn bolig til familien, der gerne vil bo bynært og med korte afstande til flotte, rekreative områder.