Mimersvej 2, 9870 Sindal

Velindrettet villa på stor hjørnegrund nær det hele i Sindal

På en stor, solrig hjørnegrund i Sindal ligger denne veldisponerede villa, der nu kan blive jeres. Etplanshuset er indrettet med et dejligt køkken-alrum, vinkelstue, tre gode værelser, forgang samt baggang, mens udsigten er naturpræget. Beliggenheden mellem Hjørring og Frederikshavn giver pendleren gode muligheder, og børnene kan benytte stisystemet til skolen. Velkommen til Mimersvej 2.

Taget er malet i 2010’erne, men ellers fremstår huset stort set originalt fra 1979, hvilket giver jer anledning til at rykke ind med drømmekøkkenet og malerspanden. I vil dog hurtigt bemærke, at grundplanen matcher, hvad der ses i nyere huse, hvilket blandt andet viser sig i køkken-alrummet centralt i boligen. Herfra er der adgang til en rummelig stue med plads til det lange middagsbord og sofahjørnet.

Den modsatte del af huset er dedikeret til de tre værelser samt badeværelset med bruseniche og gulvvarme, det er også her I finder bryggerset til de praktiske gøremål, ligesom huset har en indbydende entré.

Udendørs kan I boltre jer på den 1.157 kvadratmeter store grund med en fliseterrasse og græsplæne, der er nem at holde, og som grænser op til de grønne arealer omkring ejendommen, dog afskærmet med beplantning. Fortil er der desuden en carport.

I kommer til at bo i et skønt område med masser af natur og blot 200 meter til bussen. Derudover er der skole, svømmehal, idrætshal og indkøb i en radius af lidt over én kilometer, mens en distance på omtrent halvanden kilometer fører til Sindal Station.

Vi glæder os til at vise jer villaen - book en fremvisning.