Rakkebyhedevej 31, 9800 Hjørring

Flot etplansvilla på landet syd for Hjørring

Lad jer betage af denne indbydende villa, hvor landlige omgivelser og en stor, ugeneret grund følger med. Huset egner sig perfekt til den pladskrævende familie, som får fornøjelsen af 152 veldisponerede kvadratmeter i ét plan samt en rummelig dobbeltgarage, mens udelivet får perfekte betingelser på terrasserne og i haven.

Jeres nye hjem omgiver sig med åbne vidder og landidyl, så der er garanti for fred og ro, ligesom I kan færdes ugeneret. Samtidigt får I let til dagligvareindkøb, Løkken-Vrå Skole og pasningstilbud i Vrå, mens flere af byens tilbud findes i Hjørring en ti minutters køretur fra matriklen.

Villaen præsenterer sig velholdt med hvidpudset facade og rødt tegltag, og den langstrakte indkørsel leder jer om til gårdspladsen og garagen, hvorfra der er direkte adgang til boligen. I skal imidlertid begive jer ind på den nyanlagte træterrasse fra 2020, for at ankomme ad husets officielle entré.

Inden døre er en behagelig atmosfære takket være moderne elementer, pæne plankegulve og sprossede vinduer. Særligt stuen, som for så vidt kan betegne et køkken-alrum, fremstår som det primære opholdsmiljø, hvor I har rigeligt plads til både spisesektion og sofaarrangement. Det åbne rum løfter også sløret for et nydeligt, opmuret køkken med fine forhold for madlavningen, og herfra kan I tilmed betragte livet på terrassen og træerne i haven.

Planløsningen udgør endvidere tre gode værelser, to bekvemmelige badeværelser og et praktisk bryggers foruden fyrrummet og et viktualierum. Bemærk også gulvvarmen, der vækker tilfredshed under flisegulvene i badeværelser og bryggers, og som der ligeledes er gjort klar til i garagen.

Udenfor venter grundens resterende 4.254 m2, som hovedsageligt består af et skovklædt areal og en græsplæne med stedvise træer, men I får også glæde af stemningsskabende prydbede, terrasserne langs huset og et drivhus. Dertil hører til redskabsskur.