Porsevej 31, 9800 Hjørring

1. klasses liebhavervilla beliggende lige op til Hjørring Bjerge

Tidsløs arkitektur, fuldendt elegance tilsat en helt igennem stilsikker hånd med særligt udvalgte kvalitetsmaterialer, såvel inde som ude, kendetegner denne sjældne udbudte pragtvilla , som er beliggende på en af de bedste adresser i Hjørring.

Villaens planløsning byder på flot hall med adgang til gæstebadeværelse, værelsesafdeling med 2 gode værelser samt master-bedroom med adgang til badeværelse med bruseniche og spabad. Lækker og stor opholdsstue/spisestue ud i et med åben forbindelse til lækkert Invita køkken. I stuen er der brændeovnsindsats og sammen med skorstenen, danner den en flot rumadskillelse til hyggelig lounge med plads til fordybelse. Fra stuen er der udgang til fantastisk solgård med markise, der kan overdække hele terrassen. Flot integreret tilbygning med 2 store flotte værelser.

Underetagen byder på kontor, dejligt store badeværelse, stort multirum/teenageværelse samt integreret garage.

Villaen har flotte belægninger hele vejen rundt Haven er dejlig solrig og lukket med skønne terrassepartier, flot anlagt wellnesområde med udebrus samt opvarmet jacuzzi. Endvidere isoleret udhus.