Bjerglærkevej 6, 9800 Hjørring

Dejlig etplansvilla i Hjørring

På en lukket villavej i Hjørring har I nu mulighed for at blive de nye ejere af denne fine etplansvilla med en solrig have. Indenfor fordeler de 160 kvadratmeter sig over en stor stue, et køkken, fire værelser, et badeværelse, et gæstetoilet samt et bryggers. Velkommen til.

Den gule murstensvilla med sort tag og sorte rammer omkring vinduer og døre er opført i 1974, men har i 2016 gennemgået flere istandsættelser. Der er blandt andet kommet nyt el i hele huset samt nye gulve og vægge i det meste af boligen, herunder fliser i bryggers og entré. I får også en garage med værksted.

Rundturen starter i køkkenet fra JKE-Design, der fremstår med lyse fronter i en praktisk U-form. Der er plads til et spisebord til hverdagens måltider, mens et langbord kan arrangeres i den tilstødende stue, som er opdelt i to med åben forbindelse imellem. Således kan I indrette spisestue og tv-stue for sig. Sidstnævnte prydes af et bredt glasparti med skydedøre til terrassen.

Videre møder I fire regulære værelser samt et nydeligt klinkebadeværelse med gulvvarme og bruseniche. Til sidst er der et gæstetoilet samt et bryggers med egen indgang og plads til at installere vaskefaciliteter.

Udendørs venter en sydvendt og solrig have med et dejligt terrasseparti. Fra stuen er der et delvist overdækket areal, som fortsætter under åben himmel. Herved får I optimale forhold i sommermånederne og kan placere grillen og havemøblerne efter behov. Haven rummer forskellige legefaciliteter, og så er der højbede og både æble-, pære- og kirsebærtræer samt flere bærbuske.

I bosætter jer i et stille og roligt, børnevenligt område med lidt over to kilometer til skole og endnu kortere til daginstitution og indkøb. Få hundrede meter fra matriklen støder I også på Bagterp Plantage.

Ring i dag, vi viser gerne frem.