Følfodvej 5, Højene, 9800 Hjørring

Velholdt etplansvilla i Højene

Leder I efter jeres drømmehjem i den attraktive bydel Højene? Så skal I ikke søge videre, for nu kan I blive de heldige ejere af Følfodvej 5. En skøn etplansvilla på hele 132 kvadratmeter med en god og veldisponeret planløsning samt en ugeneret, sydvendt have med to lækre terrassemiljøer, hvoraf den ene endda er overdækket. I kommer også til at bo tæt på samtlige af hverdagens fornødenheder. Det bliver ikke meget bedre.

I bosætter jer på en lukket vej centralt i Højene tæt på fritidsaktiviteter såsom fodboldbanerne og hallen, hvor børnene kan bruge deres eftermiddage. Pasningstilbud, indkøb og offentlig transport befinder sig endda også inden for en radius af blot to kilometer.

Ejendommen præsenterer sig flot fra vejen med gule sten og hvide vinduesrammer samt et velholdt eternittag. Begge gavle er for nyligt blevet beklædt med Hardieplank, og den store garage fik skiftet tagpap i 2019.

Indenfor venter jer en lys og rummelig opholdsstue med store vinduespartier mod den overdækkede terrasse samt en hyggelig brændeovn centreret i rummet. I forlængelse af stuen finder I det velholdte køkken-alrum med lyse elementer fra Svane og masser af gode opbevaringsløsninger samt spiseplads. Husets badeværelse blev i 2017 renoveret og fremstår nu blandt andet med flotte skabselementer fra JKE. Dertil byder huset på tre regulære værelser og et bryggers.

Udemiljøet er dejligt, og I får glæde af hele to terrasser, hvoraf den ene er overdækket, hvilket skaber en afslappende atmosfære. Begge vender mod syd, og I er derfor garanteret sol i løbet af dagen. Haven er ugeneret og er prydet med forskellige bede og buske foruden den store græsplæne.

Har I lyst til at se mere?