Lønstrupvej 10, Sdr Rubjerg, 9480 Løkken

Hyggelig villa med stort anneks og udsigt til åbne vidder

Mellem Løkken og Hjørring møder I denne hyggelige villa, der har en skøn udsigt til grønne marker og åbne vidder. Her får I gode rum, som er nemme at indrette og modernisere samt et stort, isoleret anneks, der er perfekt til den pladskrævende hobby.

I omgives af smuk natur samtidig med, at der ikke er langt til hverken daginstitution, indkøbsmuligheder eller skole i Hjørring. I bil tager det ti minutter at køre til Løkken, mens kysten ligger omkring fem kilometer væk.

Siden 2019 er der kommet ny gulvbelægning i stuerne, væggene er pudset og malet i hele huset. Ude er der monteret nye tagrender, kommet spildevandsseparation og built-up-tag ved udestuen er repareret. Varmesystemet er gennemgået, og el er desuden forbedret.

En af de helt store forcer ved ejendommen er det isolerede udhus/garage/værksted, som er ideelt til hobbyer, udstilling, atelier eller andet efter behov. Multirummet har ydermere flere indgange fra gårdspladsen. På grundens 1.343 m2 kan I etablere en køkkenhave til grøntsagsdyrkning og bærbuske, og ellers kommer I til at bo i pagt med naturen, hvor I kan se himlen og følge solen året rundt. I får også glæde af harer, råvildt og et rigt fugleliv.

Indenfor får I flere muligheder i de velproportionerede rum, hvor der fra stuen er en skøn udsigt over landskabet. I den ene ende ligger en udestue, som forlænger opholdsmiljøet fra forår til efterår. I den mindste stue kan et spisebord placeres, og herfra har I åben forbindelse til vinkelkøkkenet, hvor det er muligt at lave et mindre spisearrangement. Resten af stueplanet byder på et bryggers med egen indgang, og videre finder I et badeværelse og et disponibelt rum. Hjemmet fuldendes med førstesalens to værelser.

Bestil en fremvisning allerede i dag.