Edelsvej 4, 9800 Hjørring

Rummelig familievilla tæt på Bagterpskolen i Hjørring

Drømmer I om at bosætte jer nær naturskønne områder og samtidig være tæt på skole, fritidsfaciliteter mm? Det har I muligheden for ved overtagelsen af denne velindrettede villa i halvandet plan. Her får I en planløsning, der er egnet til den pladskrævende familie. Træd indenfor.

Ved ankomst til adressen parkeres bilen i carporten med tilhørende garage samt redskabsrum, og herefter bevæger I jer ind i det praktiske bryggers med plads til etablering af vaskefaciliteter og opmagasinering. Dernæst venter det store køkken-alrum, hvor I nemt indretter med et spisebordsmøblement, og efterfølgende findes etagens stue, hvor der ligeledes er plads til et større bord, til når I får gæster på besøg. Yderligere er der tre værelser af fornuftig størrelse, hvoraf ét har indbygget skab, samt et gæstetoilet og et badeværelse, der begge har gulvvarme.

Fra fordelingsgangen med garderobe og rå murstensvægge fører en karakteristisk spindeltrappe op til førstesalen, hvor I får glæde af to ekstra værelser og et anseeligt opholdsmiljø, der ved hjælp af skillevægge opdeler rummet i tre sektioner. Her er en stemningsskabende brændeovn samt udgang til en vestvendt altan.

Fra stuen kan I træde ud i haven, hvor I kan sidde overdækket på den solrige fliseterrasse. Haven er nemt anlagt med en plæne, enkelte træer og buske, og så får I sågar et drivhus. Yderligere er tre af vinduerne i stueetagen blevet skiftet i 2020.

Afslutningsvis bør beliggenheden fremhæves, da I bosætter jer 500 meter fra Bagterpskolen, pasningstilbud og idrætsfaciliteter, mens indkøbsmulighederne ikke er meget længere væk. Af rekreative områder finder I Bagterp Plantage og Forstbotanisk Naturpark inden for kort afstand, og så får I under fire kilometer til Hjørring Station, ligesom der ikke er langt til Hirtshalsmotorvejen.

Kontakt os for en fremvisning allerede i dag.