Mogensbækvej 26, 9881 Bindslev

Landejendom i smukke omgivelser lidt uden for Bindslev

Omtrent fire kilometer fra Bindslev mødes I af denne fine landejendom, der omkranses af smukke, grønne omgivelser. Her kan I bosætte jer på en 9.267 kvadratmeter stor matrikel, som byder på et stuehus og to længer, der kan benyttes til flere formål.

Ejendommen er placeret for enden af jeres private vej og fremtoner nydelig med hvidkalket facade, der komplementeres af hvide vinduesrammer og mørkt tag, som samlet skaber et flot udtryk. Indenfor får I 134 kvadratmeter fordelt over halvandet plan, som opvarmes via en luft-til-vand-varmepumpe. Stueplan inkluderer et baggang/vaskerum, forgang med trappe til førstesal, et gæstetoilet, et køkken-alrum og en vinkelstue med udgang til sydvendt terrasse. Videre kan I tage trappen op til førstesalen, der har tre værelser, hvorfra der fra det ene er udgang til en skøn svalegang med udsigt over marker og skov. Sluttelig er der heroppe et badeværelse med badekar.

Udenfor nydes de solrige stunder på jeres terrasse, som arrangeres med havemøbler og grill, så I kan sidde her og beskue de betagende omgivelser omkring jer. Den gode matrikel er fordelt over græsareal, have med en mindre sø samt naturskov, hvor I vil kunne møde dyreliv. Samtidig får I foruden stuehuset to længer på i alt 190 kvadratmeter, hvoraf den ene oprindeligt var anvendt som lade, men i dag bruges til garage med elektrisk port, der betjenes via en fjernbetjening. Den anden længe, som har været stald, er i dag opmagasineringsrum, begge længe har i 2014 fået nyt tag med sorte trapetz plader med drypstop.

Endelig skal beliggenheden fremhæves, da I bosætter jer naturskønt, men samtidig kun en kort køretur fra hverdagens gøremål. Indkøbsmuligheder, skole og daginstitution når I alt sammen i en radius af tre og en halv kilometer.