Grønningen 40, 9800 Hjørring

Dejlig etplansvilla centralt i Hjørring

Velkommen til Grønningen 40 i Hjørring. Her kan I få nøglerne til en dejlig etplansvilla beliggende i et roligt kvarter. Fra adressen er I nær gode dagligvarebutikker, skole og daginstitution - alt som kan hjælpe Jer med at få en travl hverdagskabale til at gå op. I kan nemt cykle en tur til Hjørrings hyggelige bymidte, hvor der venter jer caféer og forskellige oplevelser. Samtidig er der gode bus/tog forbindelser, og det er let at nå motorvejen.

Villaen er opført i 1968 (med tilbygning fra 1970) og fremstår med ydervægge i røde mursten, Decratag fra 1995 og vinduer fra 2008 med 2-lags energiglas samt trærammer. Den indbydende og rummelige planløsning byder i dag på 154 m2 bolig, der opvarmes med fjernvarme og forsynes med tv/internet fra HAS. Til boligen hører en en mindre træ garage.

Fra entréen og den rummelige fordelingsgang vises der vej til husets velindrettede køkken med hyggelig spiseplads, den store lys opholdsstue, badeværelset, gæstetoilettet, bryggerset samt boligens fire værelser, hvoraf det ene ligger i forlængelse af værksted/hobbyrummet.

De lune sommermåneder tilbringes på den sydvendte og afskærmede fliseterrasse. Her kan I dase i solen, mens I venter på grillbøfferne der steger færdige. Haven er nem at passe, og græsplænen indbyder til udendørslege. I bunden af haven står et udhus perfekt til haveredskaber, trillebøre og legetøj.

Denne skønne villa er helt klar til nye ejere - kontakt os for en fremvisning.