Dalvej 7, 9800 Hjørring

Familievenlig villa med god placering i Hjørring

På Dalvej 7 finder I denne dejlige villa, der byder på gode rammer med tre værelser, køkken-alrum og stue. Ejendommen har en grøn have og fredelige terrasser, som fanger solen hele dagen igennem, og med en placering i et roligt villakvarter er denne bolig oplagt til børnefamilien.

Køkken-alrummet står lyst og moderne med hvidevarerne integreret i de hvide skabsmøbler. I får godt med bordplads til madlavningen og samtidig mulighed for en spisesektion ved glaspartiet med udgang til terrassen. Rummet åbner gennem de franske døre op til en flot stue, hvor trægulv og træloft løber langs med hinanden og indbyder til samvær i både sofagruppen og hyggekrogen foran pillebrændeovnen.

Værelserne fordeler sig spredt i villaen og giver privatliv til hele familien, og de indretter sig med et oplagt forældresoveværelse, to børneværelser eller et arbejdsværelse. Hertil får I et pænt badeværelse med brus og gode opbevaringsmuligheder samt et bryggers hvor I finder plads til vaskefaciliteter.

Udendørs får I en grøn have, som udgøres af en græsplæne og let beplantning, hvor I blandt andet finder nøddetræer. Her er fint afskærmet og gode legeforhold, og hele familien kan samles på terrasserne, som ligger langs husmuren på øst-, syd- og vestsiden og modtager sol hele dagen igennem. Den vestvendte terrasse har udgang fra køkkenet, og er delvist overdækket med spots i loftet, hvor I kan sidde og nyde havens rige fugleliv.

Den centrale beliggenhed giver jer en familievenlig placering i et roligt villakvarter. Her er I tæt på både daginstitutioner, skole og indkøb, ligesom I bor i gåafstand til Hjørring centrum, hvor I finder et godt byliv med caféer, spisesteder og kulturelle oplevelser. Og hvis det er naturen, som trækker, finder I skønne vandringsmuligheder i nærliggende Hjørring Bjerge.

Er dette jeres nye hjem? Kontakt os for en fremvisning.