Højene Enge 16, 9800 Hjørring

Topmoderne vinkelhus fra Milton med separat forældreafdeling

Husbeskrivelse:
I denne nye og populære udstykning, Højene Enge, ligger dette flotte udstillingshus. Området i og omkring Højene Enge er beliggende i nærheden til alt lige fra skole og idrætsforening til handel og - ikke mindst - natur. Med udstykningsplanen for Højene Enge har arkitekterne skabt plads og rum til familier, så de kan realisere deres drøm om en bolig i attraktivt område.

Huset set udefra:
Huset er et flot og funktionelt hus på 166 m2 muret op i den populære Nova sorte blødstrøgne sten fra Strøjer Tegl. Huset er med valmtag (påmonteret solceller mod syd), sorte betontagsten og ståltagrender. Vinduerne er fra AuraPlus, 3-lags , træ/alu; hvide indvendigt og sorte udvendigt med varm kant. Huset har en stor integreret dobbelt carport med redskabsrum, hvor gulvet er støbt og isoleret. Grunden er på 900 m2 med en dejlig vestvendt have og en skøn overdækket terrasse.

Huset set indefra:
Fra carporten kommer I ind i husets entre/bryggers og herfra er der direkte adgang til husets hjerterum - det lyse køkken/alrum, der med sine skrå lofter giver en rummelig fornemmelse. Fra køkken/alrummet er der udgang til haven og åben adgang til den store stue, der her et flot lysindfald fra flere vinkler. Herfra er der adgang til den overdækket terrasse og forbindelse til forældreafdelingen med soveværelse, flot walk-in og eget badeværelse. I modsatte ende af huset er der 3 store og indretningsvenlige børneværelser og tilhørende badeværelse.

Luft, rummelighed & velvære:
Der er lagt flotte vinyl gulve - Comfort Commercia Sand Ork i stue, soveværelse samt øvrige værelser. På gulvene i entre/bryggers, køkken/alrum og begge badeværelser, herunder vægge i bruseniche er der lagt klinker på 60x60 cm.
Loftet i hele huset er beklædt med træbeton, hvid ultrafin med fas. 60x120 cm. Loftet i køkken/alrum er udført med skrå loft. Samtlige vægge er beklædt med glasfilt og inventar fra HTH.

Et perfekt indeklima:
Huset er med varmegenvindingsanlæg fra Nilan, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Opvarmningen er med fjernvarme og husets opføres efter BR2018.

- Mulighed for hurtig overtagelse