Ringparken 20, 9800 Hjørring

Dejligt og veldisponeret rækkehus i Hjørring

Ringparken kan bryste sig af en velfungerende grundejerforening med en sund økonomi og et flot udbud af fællesfaciliteter, og netop dét kan du blive en del af med dette rækkehus, der fordeler 147 gode boligkvadratmeter over to etager. Ude venter flere spots til havemøblerne, og så bosætter du dig nær Hjørring centrum.

Rækkehusene ligger forskudt fra hinanden, og det er kun carporten, der deler husmure med naboerne. Enhedernes placering giver også privatliv, når du færdes i haven, hvorfor du nærmest får følelsen af at eje en villa. Også størrelsen henleder tankerne til et hus, og i stueplan er kvadratmeterne foruden et badeværelse med gulvvarme samt et bryggers allokeret til fællesarealerne bestående af et spisekøkken og en vinkelstue. Det pæne, velholdte HTH-køkken smyger sig langs to sider, mens spisesektionen kan indrettes i forlængelse heraf. Franske døre åbner til en stor opholdsstue med et dejligt lysindfald og gode møbleringsmuligheder til langbordet og sofagruppen.

På første sal betræder du Ege-gulvtæpper fra 2018, og du finder endnu et badeværelse med brus samt to værelser og et soveværelse, som har et indbygget skydedørsskab.

Haven er enkelt anlagt med en fliseterrasse og en nem plæne, og forhaven er indrammet af hegn, således at havemøblerne også kan placeres her. Du råder ydermere over en carport, der med terrassevarmere og ovenlysvinduer også gør sig som et oplagt sted til grillmiddage.

Med adresse i Ringparken kan du forvente et godt naboskab, og så får du brugsret til en fælles trailer, haveredskaber, en legeplads og gæsteparkering. Inden for blot to kilometer har du centrums fristende tilbud, indkøbsmuligheder, pasningstilbud og Muldbjergskolen. Pendleren tilgodeses endvidere af den bekvemme afstand til motorvejsnettet og Hjørring Station.

Lyder det som noget for dig? Kontakt os for en fremvisning i dag.