Høgesangervej 3, 9800 Hjørring

Eksklusiv liebhavervilla!

Mondænt og eftertragtet villakvarter beliggende lige ud til særdeles naturskønne omgivelser og hvor alle de opførte villaer er hvide samt opført i en smuk kubistisk stil, der kendetegnes ved et formsprog med smukke rette linjer og flade tage.

VILLAEN:
I starten af Høgesangervej mødes du af denne smukke og særdeles præsentable pragtvilla, der burde præmieres for at lade smukke arkitektoniske linier gå op i en højere enhed med de flotte udvendige omgivelser. Villaen ligger nemlig på en skøn grund, hvorfra du har en lækker udsigt til grønne omgivelser og en herlig fornemmelse af ikke at være i et traditionelt villakvarter. Indvendigt får du en spændende og ideel planløsning i begge etager, hvor lys, luft og rummelighed sætter dagsordenen. Her er lutter positiv energi, fra det øjeblik du træder ind i hall'en og videre ind ind i det dejlige køkken/alrum og stue der går ud i et. Indretning og rumfornemmelse spiller i begge plan smukt sammen med lækre lysindfald og udsigten til omgivelserne. En super lækker og tidsløs villa med vandskurede yder-/indervægge, træ/alu vinduer, parket-/klinkegulv, gipslofter og hvide plane døre. Endvidere 64 kvm integreret opvarmet garage med stor elport, gode terrassepartier hvor af noget er overdækket. Boligen har gulvvarme overalt, installeret IHC-anlæg og opvarmes med fjernvarme.

INDRETNING:
Fra hall'en træder du direkte ind i villaens hjerterum - det herlige køkken/alrum og stue der går ud i et og hvor en smart åbning i dækket binder etagerne sammen på charmerende vis. Stueplanet fuldendes af et godt og veldisponeret bryggers med god skabsplads, lækkert badeværelse med brucheniche og boblebad samt et dejligt stort soveværelse med udgang til østvendt terrasse og adgang til velindrettet walk-in closet. Underetagen byder på 3 meget store værelser med udgang til terrasser, lækkert badeværelse med brusenice og en dejlig tv-stue/børnelounge ligeledes med udgang til terrasse.