Nejstlunden 10, 9850 Hirtshals

Indflytningsklar familievilla på 196 kvadratmeter med lækker havestue

På Nejstlunden 10 i Hirtshals udbydes nu denne rummelige villa, der er ideel til den pladskrævende familie, som samtidig drømmer om at bo tæt på alle hverdagens behov. Såvel store som små vil trives på hjemmets 196 indflytningsklare kvadratmeter med fire gode værelser, to stuer og to badeværelser, der alle er ligeligt fordelt mellem de to etager. Tilføj en dejlig, solbeskinnet have, og rammerne bliver ikke meget bedre!

Indenfor venter jer en lys og venlig atmosfære, hvor et kærkomment samlingssted i dén grad bliver køkken-alrummet og stuen, der adskilles af en hvælving. Køkkenet tager sig nydeligt ud med fine opbevaringsmuligheder bag låger og skuffer, mens stuen præsenterer sig særdeles indretningsvenlig. Fra stuen kan I tilgå den lækre havestue, der imponerer med et kipført loft og vinduespartier, som beriger jer med et gavmildt lysindfald. Etagen indeholder ydermere to værelser og et flot badeværelse.

På førstesalen ankommer I til endnu en stue, hvor pejseindsatsen sørger for en hyggelig stemning, og så er der udgang til altanen. Dertil kommer yderligere to værelser og et badeværelse med et tilknyttet depotrum, der giver adgang til loftsrummet og skunk.

Udendørs får I fornøjelsen af en vedligeholdelsesnem have med et terrassemiljø, der er orienteret optimalt i forhold til solen. På matriklen finder I desuden en garage med et tilhørende værksted samt et skur i forlængelse af den overdækkede terrasse.

I bosætter jer for enden af en blind vej i et roligt og børnevenligt kvarter, der støder op til bevoksede friarealer. Til fods eller på cykel når I let indkøbsmuligheder, skole, daginstitutioner og idrætsfaciliteter og tennisbaner, ligesom Nejst Plantage er lige i nærheden.

Har dette fanget jeres interesse? Så kontakt os for en fremvisning!