Tøtmosen 65, 9800 Hjørring

Moderniseret etplansvilla i Tøtmosen - Isoleret garage på 43 kvm

Skal jeres nye hjem være godt indrettet og super lækkert? Så rammer I plet med denne skønne villa. Der er lavet flotte, løbende istandsættelser, hvilket betyder, boligen præsenterer sig smagfuldt og indbydende overalt. I får oven i købet en stille beliggenhed for enden af en blind vej, som er godt forbundet til alle Hjørrings muligheder. Velkommen til Tøtmosen 65.

I kan gå ind til byen på bare ét kvarter, så butiksliv, kultur og caféer er inden for kort rækkevidde. Indkøb klares også til fods, og der er heller ikke langt til Muldbjergskolen, som nås efter fem minutter på cykel.

Villavejen er dejligt rolig, og jeres grund vender direkte ud til et smukt, grønt område. I disse fredfyldte rammer ligger etplanshuset, som har den oplagte planløsning til en familie samt parret, der skal bruge ekstra værelser. De store renoveringer blev foretaget i årene efter 2010 og bød blandt andet på det forrygende opholdsmiljø.

Fordelingsgangen viser ind til de tre regulære værelser, hvoraf forældresoveværelset har et indbygget skab. På den anden side af gangen har I badeværelset med brus og et flot, nyere bryggers, som har indgang til gæstetoilettet.

Der er masser af plads i det herlige køkken, som har god kontakt til resten af rummet. Lækre faciliteter som ovnene i arbejdshøjde, skuffesystemet og siddepladser ved øen giver ekstra behagelige rammer om madlavningen. Alrummet bliver den oplagte sektion til spisebordet, og stuen har hvidbejdset askeparket og en stemningsskabende brændeovn til vinterhalvåret.

Udendørs venter en velpasset have med legevenlig plæne og en skøn terrasse med overdækning. Der er også drivhus og en stor isoleret garage med værksted, hvilket giver herlige betingelser for hobbyprojekterne.

Book en fremvisning.