Åsenvej 30, 9881 Bindslev

Flot liebhaverejendom til tre generationer

Lidt uden for Bindslev ligger denne charmerende gamle skole, som gennem sælgers ejertid er gennemgribende moderniseret. Resultatet er idag en rigtig flot liebhaverejendom med hele 275 m2 bolig på en 12.922 m2 stor grund. Boligen er i dag delt op i to boligenheder, så du har rammerne til at tre generationer kan bo sammen, som B&B eller til liberalt erhverv. Huset præsenterer sig med flotte hvide netpudsede ydervægge, dannebrogsvinduer og sorte betontegl, der tilsammen giver et klassisk udtryk (alt sammen lavet i 2015).

Den tilhørende udbygning indeholder bl.a. fyrrum med et godt værksted. Indenfor er hjemmet renoveret med respekt for husets historie, men bragt helt op til moderne tid med lækre løsninger, gedigne kvalitetsmaterialer og stemningsfyldt miljø. Her er masser af gode kvm til den pladskrævende børnefamilie, som er godt fordelt over halvandet plan. Planløsningen byder på godt bryggers, lækkert badeværelse og der prioriteret store fællesarealer i stueplan med stue og køkken-alrum med bla. lækre elementer fra Svane. Smukke gulve pryder begge rum, og køkkenets mørke flisegulv står i kontrast til de hvide, grebsfri elementer og højskabsvæg. Som en fin detalje er det gamle viktualierum beholdt.

På førstesalen ligger tre gode og rummelige værelser, og dertil kommer to disponible rum med et væld af anvendelsesmuligheder. I det ene af disse kan der nemt indrettes et toilet/badeværelse. Den store bolig er fuldt integreret med den del af huset som idag udlejes via AirBnB, så har du brug for yderligere bolig kvm i stueplan, så byder denne del på yderligere 1 værelse, dejligt badeværelse, køkken samt skøn stue i den tidligere "skolestue". Fra boligen er udgang til herlig sydvendt og solrig træterrasse.

Til ejendommen er der desuden et lille værksted samt en garage. Med de mange kvadratmeter er haven parklignende med sine langstrakte vidder og pompøse træer, der omkranser grunden. Nyd udsigten fra den flotte terrasse, som er orienteret mod syd og modtager sol hele dagen.I Bindslev, omtrent tre kilometer fra adressen, er der skole fra 0. til 6. klassetrin, supermarked og daginstitution.