Anemonevej 9, 9870 Sindal

Mulighedsfyldt etplansvilla tæt på Sindal Skole

Går I efter en børnevenlig beliggenhed, og er I gode til at se løsninger? Så skal I måske være de nye ejere af denne mulighedsfyldte villa. På Anemonevej 9 får I en central placering med byens skole og sportshal lige rundt om hjørnet, og dernæst overtager I en klassisk ejendom, som har potentiale til at blive den perfekte ramme om hverdagen i en familie. Udgangspunktet er allerede rigtig godt, da rummene er store og lyse, og byggeriet har pæne, tidløse træk.

Beliggenheden er ideel, da der er gåafstand til fritidstilbud med svømning og boldbaner i den nærliggende hal samt skolen, der nås på under fem minutter til fods. Dernæst har Sindal alt, hvad I skal bruge i ugens løb - indkøb, busser, bibliotek og station. Slotved Skov begynder en halv kilometer fra adressen, og Hjørring ligger blot et kvarters kørsel væk.

Den rummelige etplansvilla fremviser spændende detaljer i murværket, for hist og her kan I spotte de mørke, hårdt brændte mursten, der er tilført som en særlig charme. I overtager således et solidt byggeri, som fordeler sig over 182 kvadratmeter i en velinddelt planløsning.
Der er plads til to biler i den dobbelte carport, som har tilknyttet et værksted. Hoveddøren lukkes op til entréen med adgang til gæstetoilettet, og derpå følger fordelingsgangen. To oplagte børneværelser med faste skabe ligger side om side på venstre hånd og støder til et tredje værelse, der er i kraft af lysindfaldet er velegnet til mange formål, herunder kontor.
Baggangen har en ekstra udgang samt opbevaringsplads og viser ind til et hobbyrum og bryggerset. Forældresoveværelset har skabsrække og nem tilgang til badeværelset.
Resten af kvadratmeterne optages af jeres fælles rum, som tæller et køkken, hvor I kan vælge at bevare kaklerne, som giver retrokarakter, samt den moderne U-form. Stuerne giver jer nogle forrygende opholdsrum, og gulvet er slibevenligt.
Udendørs venter en smuk, nem have med sydvestvendt terrasse.