Friskbækvej 5, 9800 Hjørring

Veldisponeret Milton-hus - 4 værelser og 2 badeværelser

Husbeskrivelse:
I denne nye og populære udstykning, Friskbækvej, er dette flotte udstillingshus opført. Området er beliggende i cykelafstand til bl.a. Bagterpskolen indkøbsmuligheder, daginstitutioner og - ikke mindst - en skøn natur med populære løberuter.
Huset set udefra:
Huset er et flot og funktionelt vinkelhus på 155 m2, der byder på en veldisponeret planløsning og gode materialer. Huset er med sorte betontagsten og ståltagrender. Vinduerne er fra Auraplus, 3-lags træ/alu; sorte udvendigt og hvide indvendigt. Huset har desuden en 23 m2 stor integreret carport med 12 m2 redskabsrum, hvor gulvet er støbt og isoleret. Grunden er på hele 1.235 m2 med en dejlig solrig have, hvor solen kan nydes.
Huset set indefra:
Fra husets indgang er der direkte adgang til børneafdelingen med 3 store og dejlige værelser og tilhørende badeværelse samt praktisk bryggers. Herfra er der videre adgang til huset hjerterum - det flotte køkken/alrum og herfra er der direkte forbindelse til soveværelset, hvor der er masser af skabsplads og et tilhørende badeværelse. I den rummelige stue er der flot lysindfald fra flere vinkler.
Luft, rummelighed & velvære:
Der er flotte gulve - Tarkett Ask Rumba Hvid Matlak i stuen, soveværelset, walk-in samt i husets andre værelser. På gulvene i bryggers, køkken/alrum, badeværelser, herunder vægge i bruseniche, gang og depot er der lagt klinker. I hele huset er der flotte hvide gipslofter, og i køkken/alrummet er der skrå lofter med akustikfelter, opholdstuen er ligeledes med gipsloft. Samtlige vægge er beklædt med glasfilt. Alt inventar er fra HTH.
Et perfekt indeklime: I huset er der varmegenvindingsanlæg fra Nilan, som sikre et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Husets energiklasse er 2018 og opvarmningen er med fjernvarme.