Vidarsvej 7, 9800 Hjørring

Rummelig, arkitekttegnet ejendom i Ulvegravene

Denne rummelige villa er velplaceret på ét af de højeste punkter i Ulvegravene i Hjørring, der omkranset smuk natur giver følelsen af at bo på kanten til en skov. Ejendommen er arkitekttegnet af K. Jacobsen i 1972, hvilket tydeligt skinner igennem i husets æstetiske og praktiske udtryk såvel inde som ude. De 347 m2 fordeler sig over to spændende etager, hvor der er god mulighed for at kombinere familielivet med eksempelvis liberalt erhverv.

I bosætter jer i et roligt kvarter for enden af en lukket vej, hvor vidtforgrenede stisystemer fører jer til grønne områder og Folkeparkruten, ligesom trygge stier ligeledes leder jer ind til bymidten og dens mange faciliteter.

Inden døre venter jer en fantastisk lys atmosfære på begge etager. I tilgår hjemmet via entréen i nederste etage, der giver adgang til et værelse og et stort hobbyrum med tilhørende depotrum - disse rum er blandt andet særligt velegnede til teenageafsnit eller liberalt erhverv. I råder endvidere over et wellnessområde med en opvarmet swimmingpool, et badeværelse samt en sauna. Derudover er der et praktisk bryggers.

Fortsætter I til øverste etage, møder I to stuer, hvoraf den ene har en brændeovn og udgang til en altan med udsyn over et rekreativt område. Ydermere venter jer et lækkert køkken-alrum, der nyder godt af et rigt lysindfald fra ovenlysruderne samt vinduespartiet langs endevæggen, der også giver adgang til en herlig, sydvendt terrasse. Velplaceret mod øst ligger de fire resterende værelser, og sluttelig afrundes boligen af to badeværelser, hvoraf det ene er udført med dobbelthåndvask og kar.

Udenfor udfolder haven sig i tre niveauer. I får glæde af en ugeneret, overdækket terrasse, hvor I kan sidde i læ, og således forlænges udesæsonen fra forår til efterår betragteligt. Derudover har I mange solskinstimer i vente, da hele haven vender ideelt mod syd.

Book en fremvisning!