Vråvej 844, Stenvad, 9760 Vrå

Flot og yderst præsentabel ejendom nær Vrå - ny varmepumpe og 1,5 ha jord!

Frisk luft, grønne omgivelser og masser af plads - ja, der er rigtig mange fordele ved at overtage et nedlagt landbrug, og I har nu chancen for at erhverve jer et meget charmerende et af slagsen.

Ejendommen her på Vråvej 844 kan dateres tilbage til 1877, og såvel stuehuset som de tre længer fremstår med solgul facade og rødmalede detaljer. Boligen byder på 225 kvadratmeter, som er vedligeholdt og opdateret med respekt for husets originale stil. Både gårdmiljøet og den store have har ligeledes bevaret det oprindelige udtryk, hvilket bidrager til ejendommens skønne atmosfære. Via områdets cykelsti har I cirka ti minutter på cykel ind til Vrå, som både har skole, børnehus og bibliotek. Byen har også flere supermarkeder samt et bredt udvalg af sportstilbud i Idrætscenter Vendsyssel. Med i købet følger et friareal på cirka én hektar, og sammen med de tidligere landbrugsbygninger giver dette et væld af anvendelsesmuligheder - være det erhverv, hobbyprojekter eller mindre dyrehold.

I løbet af de sidste ti år har stuehuset fået udskiftet stort set alle vinduer og døre, og det klassiske, røde tegltag er også fra denne periode. Indenfor er der tillige foretaget flere istandsættelser, eksempelvis er badeværelset i stueplan fra 2005, og den ene af husets i alt tre store stuer fik lagt nyt gulv i 2007 - dette med behagelig gulvvarme. Samtlige stuer har trægulve, og en af stuerne har både brændeovn og udgang til en sydvendt terrasse. Køkkenet er renoveret i 2009, hvor der blev monteret et lækkert snedkerkøkken fra Dansk Køkkenhåndværk. Her skal også fremhæves den fine kogeniche og det flotte italienske terrazzogulv. Et af husets værelser ligger i stueplan, mens I finder yderligere to gode værelser på førstesalen. Etagen blev etableret i 2012-2013, og udover værelserne er her både et badeværelse og et skønt hjemmebibliotek.

Ejendommen ligger smukt placeret i det åbne landskab - ti minutters kørsel fra Løkken og med blot få kilometer til Vrå by. Her er cykelsti hele vejen ind til Vrås nyopførte skole, og byen har endvidere gode indkøbsmuligheder, togstation og lægehus samt mange fritidstilbud i landsdelens bedste idrætscenter - "Idrætscenter Vendsyssel".

Bemærk: Der er etableret helt ny opvarmningskilde i form af luft til vand varmepumpe af mrk. Valiant.