Kongensgade 20, 9800 Hjørring

Arkitekttegnet byhus i midten af Hjørring

På Kongensgade 20 i midten af Hjørring møder I dette charmerende og velindrettede byhus, der i 2007 blev opført efter tegninger af arkitekt Kjeld Bjerg. Husets gennemførte udtryk både ude som inde vidner om et betydeligt æstetisk overskud, hvor den gode smag og fine løsninger går hånd i hånd.

I bosætter jer yderst centralt i byen, og fra matriklen kan I inden for en radius af omtrent én kilometer tilgå skole, pasningstilbud og indkøb. Tilsvarende har I et bredt udvalg af specialbutikker tæt ved, ligesom den offentlige transport i form af bus og tog er let tilgængelig. Ganske få hundrede meter mod vest ligger desuden Christiansgave Park.

Den super spændende bolig består af i alt 148 kvadratmeter, som fordeler sig over et grundplan på 98 kvadratmeter, hvoraf 17 kvadratmeter er allokeret til den integrerede garage, og de resterende 67 kvadratmeter udgør førstesalen. Som I træder inden døre, ankommer I først til en pæn entré, og herfra ledes I videre til hjemmets markante opholdsrum, hvor stuen og køkkenet er placeret i forlængelse af hinanden. Netop køkkenet fremstår med henholdsvis hvide, enkle fronter og stenbordplader, mens I i hele stueplanet tilgodeses af et suverænt lysindfald fra de sydvendte glaspartier.

Etagen afrundes af et toilet med vaskefaciliteter, og på førstesalen råder I over to reelle værelser, der flankerer et rummeligt badeværelse med spabad, bruseniche og en imponerende loftshøjde.

Udenfor venter en fabelagtig, lukket gårdhave med flere solrige terrasser og prydsom beplantning af både mindre træer, buske og blomsterbede. En fantastisk oase midt i Hjørring.

Kontakt os for en fremvisning eller yderligere information.