Frilandsvej 79, 9800 Hjørring

Villa i Hjørring med fleksibel indretningsmuligheder!

Nu har I chancen for at udleve alle jeres boligdrømme i denne fleksible villa, der ligger velplaceret i Hjørring. Boligen byder på muligheden for at sætte eget præg, da en tidligere frisørsalon kan lægges til stue eller køkken, så I får ekstra plads til familielivet. Prikken over i’et er udhuset med indlagt kraft og fjernvarme, hvilket gør det ideelt til et værksted eller den pladskrævende hobby. Velkommen til!

Rundturen starter i køkkenet, der byder på et funktionelt køkken med lyse elementer toppet af en mørk bordplade, og så er her endda en hyggelig spisekrog.

Fra køkkenet kan I fortsætte direkte ind i stuen, der har et fint lysindfald gennem de høje glaspartier, som også sørger for udgang til terrassen. Etagen afsluttes med et badeværelse med brus og vaskefaciliteter samt et stort værelse/entré, hvor der tidligere var salon.

Videre ovenpå præsenteres I for tre værelser, hvoraf det ene er et gennemgangsværelse, mens et andet har adgang til et walk-in-closet, så her kan etableres en god soveafdeling, eller hvad I end har behov for.

Udenfor folder en lukket nem have sig ud med en sydøstvendt fliseterrasse, flere farverige bede og en legevenlig græsplæne. Til matriklen hører en garage med elport.

I kommer til at bo virkelig dejligt med under én kilometer til både skole og daginstitution, ligesom her også er et bredt udvalg af fritidsaktiviteter, såsom sportsfaciliteter og svømmehal.

Nærmeste dagligvarebutik ligger i gåafstand, og Hjørring Station finder I desuden i cykelafstand, og turen til motorvejen tilbagelægges nemt i bil.

Skal I overtage nøglerne? Kontakt os straks for en fremvisning!