Højene Enge 1, 9800 Hjørring

Veldisponeret Milton-hus klar til indflytning - 4 værelser og 2 badeværelser!

Husbeskrivelse:
I denne nye og populære udstykning, Højene Enge, ligger dette flotte udstillingshus. Området i og omkring Højene Enge er beliggende i nærheden til alt lige fra skole og idrætsforening til handel og - ikke mindst - natur. Med udstykningsplanen for Højene Enge har arkitekterne skabt plads og rum til familier, så de kan realisere deres drøm om en bolig i attraktivt område.

Huset set udefra:
Huset er et flot og funktionelt vinkelhus på 151m2 muret op i den populære Sisteron sten fra Egernsund Tegl. Huset er med valmtag, sorte tagsten og ståltagrender. Vinduerne er fra Rationel Aura Plus, 3-lags træ/alu; hvide udvendigt og indvendigt. Huset har desuden en 48 m2 stor integreret dobbelt carport med redskabsrum, hvor gulvet er støbt og isoleret. Grunden er på hele 1.115 m2 med en dejlig sydvestvendt have, hvor solen kan nydes.

Huset set indefra:
Fra husets indgang er der direkte adgang til aflukket bryggers og børneafdelingen med 3 store og dejlige værelser og tilhørende badeværelse. Herfra er der videre adgang til det rummelige køkken/alrum, der er husets naturlige samlingsplads til hyggestunder og lektielæsning. I stuen er der flot lysindfald fra flere vinkler og direkte forbindelse til soveværelset, hvor der er masser af skabsplads og et tilhørende badeværelse.

Luft, rummelighed & velvære:
Der er flotte laminatgulve - Eg Genova natur i stuen, soveværelset samt i husets andre værelser. På gulvene i bryggers, køkken/alrum, badeværelser, herunder vægge i bruseniche, er der lagt lysegrå klinker i str. 60 x 60 cm. I hele huset er der flotte hvide gipslofter, og i køkken/alrummet er der skrå lofter med akustikfelter, opholdstuen er ligeledes med gipsloft med akustikfelter, der sikrer en optimal akustik og et godt indeklima i de store centrale rum. Samtlige vægge er beklædt med glasfilt. Alt inventar er fra HTH.

Et perfekt indeklima:
Huset er med varmegenvindingsanlæg fra Nilan, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Husets energiklasse er 2018 og opvarmningen er med fjernvarme.