Marius Østergaardsvej 13, Tornby, 9850 Hirtshals

Flot murstensvilla med smuk beliggenhed tæt på skov og strand

Forenden af en blind vej finder I denne nydelige kvalitetsbolig i Nørre Tornby, hvilket placerer jer ganske tæt på både skov og strand. Huset med tre værelser og et åbent opholdsmiljø ligger på en skøn naturgrund, og hjemmet er meget fleksibelt - I må anvende det både som helårsbolig eller flexbolig.

Én af styrkerne ved beliggenheden er utvivlsomt nærheden til naturen, hvor den karakteristiske klitplantage med skov er lige i nærheden. Det samme gælder i øvrigt for Vesterhavet, og på vej ned til vandet passerer I både restaurant og ishus - området summer af liv i sommerperioden. Desuden er Tornby Strand Camping næsten nabo, og her findes der minigolf samt en købmandsbutik. For større indkøb kan I tage til Tornby eller Hirtshals, som begge nås på omtrent 5-6 minutter i bil. Hirtshals har i øvrigt flere hyggelige spisesteder og lidt specialbutikker.

Tilbage på matriklen møder I den hvide villa med sprossede ruder, rødt tag og integreret garage med automatisk port. Langs boligen strækker sig en nem og charmerende have, som er læfyldt takket være høje graner i yderkanten af den 1.862 m2 store grund. Den rummelige, sydvendte terrasse er forbundet til husets opholdsmiljø.

Opholdsmiljøet udgøres af køkken-alrum og stue i direkte forbindelse, og stuen udmærker sig ved at munde ud i en fantastisk karnap med et imponerende vinduesparti, som resulterer i fornemmelsen af en vinterstue. Via alrummet glides der direkte over i køkkenet, hvor de mange, hvide fronter gemmer på godt med skabsplads og toppes af en granitbordplade. Af de tre værelser har det ene en bred HTH-skabsvæg, mens det fine badeværelse byder på et uno form-vaskemøbel, hvis flisebordplade har topmonteret bowlevask. Til slut råder I over et betragteligt fyrrum og et bryggersafsnit i entréen, som kommer med vaskemaskine og tørretumbler. Huset har gulvvarme overalt i stueplan, og der er klargjort til beboelse på førstesalen.