Granlyvej 20, Åbyen, 9850 Hirtshals

Rummelig villa i børnevenligt kvarter

Med fem børneværelser og to badeværelser foruden soveværelse og gode opholdsrum er denne skønne etplansvilla helt oplagt til den pladskrævende eller sammenbragte familie. Læg hertil en dejlig have og beliggenheden på et trygt vænge i et godt villakvarter i Åbyen med sikker skolevej, og man kan kun sige, what's not to like about Granlyvej 20?

De lidt under to kilometer til den gode Horne-Asdal Skole kan nemt klares på cykel, og der er i øvrigt også en børnehave her. I får 3-400 hundrede meter til indkøb, og på herlighedsskalaen vejer de få kilometer til havet og en lækker golfbane også tungt. Herudover kommer I nemt på motorvejen.

Villaen, som er opført i røde sten i 1987, præsenterer sig pænt og diskret mod vejen, og indenfor åbner den sig med adskillige vinduer mod haven i de indbydende opholdsrum. I får en rummelig todelt stue med pillebrændeovn, varmepumpe og pæne gulve, der fortsætter ud i det dejlige køkken-alrum, som der er franske døre til.

Alrummet har udgang til en terrasse, og i køkkenet venter der kvalitetsindretning fra HTH fra 2007 med blandt andet kogeø og amerikanerkøleskab. Ét værelse ligger med direkte adgang fra opholdsrummene, mens de øvrige fem ligger grupperet omkring to fordelingsgange med hver sit badeværelse. Den ene fordelingsgang forbinder desuden til husets entré og til bryggerset, der også fungerer godt som grovkøkken.

Haven er enkelt og pænt anlagt med græsplæne og terrasse samt en tæt hæk, og fortil er der god plads til parkering samt et cykelskur. Kom selv og se, hvor fin plads I får her med værelser til alle i familien. Kontakt os og aftal en fremvisning.