Grønningen 45, 9800 Hjørring

Velholdt og indflytningsklar villa i Hjørring

I et stille kvarter tæt på centrum i Hjørring ligger denne super velholdte og indflytningsklare etplansvilla med en funktionel planløsning. Ude venter en skøn, overdækket terrasse, og så får I tilmed glæde af en isoleret garage i tilknytning til et udhus og et multirum.

Fra adressen får I nemme betingelser til hverdagsplanlægningen, da der er hurtig adgang til indkøb - under 300 meter for at være nøjagtig. Ligeledes er der gåafstand til nærmeste busstoppested og daginstitution, mens skolen kan nås på cykel. Byens hyggelige handelsgader byder på caféer og øvrige tilbud, mens I kan strække benene på de mange rekreative områder i byen. Tilmed bliver I en del af et hjælpsomt naboskab.

Ejendommen præsenterer sig pænt med gule mursten i samspil med et sort tag. Inden døre fortsætter det positive førstehåndsindtryk med en indbydende atmosfære. Hjerterummet udfolder sig i den dejlige stue i åben forbindelse til køkkenet. Stuen er let at indrette med komfortable møbler, mens spisebordet kan arrangeres tættere på Invita-køkkenet med lyst inventar akkompagneret af en mørk bordplade. Desuden har ovnen har en arbejdsvenlig højde.

Tilstødende køkkenet er en baggang med vaskefaciliteter og dør ud til den overdækkede terrasse. Resten af husets kvadratmeter er dedikerede til et badeværelse med bruseniche og gulvvarme, der flankeres af to værelser, hvoraf det ene har indbygget skabsvæg.

Ude kan I nyde godt af den lukkede have, som derved vil føles helt ugeneret, og især den overdækkede terrasse vil være et kærkomment opholdssted gennem de lune måneder til grillmiddagene.

Husets faciliteter appellerer både til førstegangskøbere og parret, der ønsker et overskueligt hjem. Ring til os for at få en fremvisning.