Kløvervænget 21, Bjergby, 9800 Hjørring

Veldisponeret etplansvilla i Bjergby

Nu udbyder vi denne utroligt veldisponerede og mulighedsrige etplansvilla i rolige Bjergby. Boligen er velegnet til børnefamilien, som får glæde af gode faciliteter, såsom et stort bryggers, tre værelser og en dejlig, ugeneret have.

Ejendommen bærer på nogle punkter præg af en ældre indretning, men ikke desto mindre er rammerne yderst funktionelle, så det er blot at slippe kreativiteten løs og sætte jeres eget udtryk. Udenfor mødes I af en gulstensfacade og en stor, halvrund indkørsel med plads til campingvogn, trailer og gæsternes biler. Dertil kommer en carport med et integreret udhus til opbevaring og eventuelt værksted.

Fortsætter I udendørs på den 950 m2 store grund, når I frem til den solrige have med drivhus og en fin græsplæne til børnenes leg. Tilmed er her en overdækket terrasse mod øst, hvor I allerede fra det spæde forår kan nyde en lun brise efter formiddagskaffen - og der er også en terrasse mod syd.

Indenfor venter de tre værelser i ét samlet afsnit, der også huser badeværelset med gulvvarme og brus. To af de tre værelser har integreret skabsplads, mens det sidste er en kende større end de andre. I modsatte ende af huset, når I gæstetoilettet og det praktiske bryggers med rum til opbevaring og barnevogn.

Køkkenet forbindes åbent til den dejlige stue med brændeovn, hvilket er utrolig hyggeligt både når I har gæstebesøg og når børnene skal have hjælp med lektielæsningen. Stuen er beklædt med et nydeligt trægulv, og den inddeles let til spisning og hygge, hvor der fra spiseafsnittet er udgang til haven.

Efter en kort gåtur fra hoveddøren står I midt blandt de nærliggende, høje træer, hvilket er perfekt når hunden eller børnene skal ud i den friske luft. Skole, pasningstilbud, idrætshal og indkøb nås også i gåafstand.

Kontakt os for en fremvisning.