Hundelevvej 73, 9480 Løkken

Landidyllisk ejendom tæt på Vesterhavet

Hvis I ønsker at bo i fredelige og skønne omgivelser, så er denne ejendom i Nørre Rubjerg et godt bud. Her er tale om en hyggelig bolig på 248 kvadratmeter på en stor grund med 3,7 hektar jord, og som prikken over iet er der kort afstand til Vesterhavet.

Den dejlige naturgrund er beplantet med træer, så den mest af alt minder om et skovstykke. Derudover får I en fin græsplæne med gode muligheder for en køkkenhave, og så kan I også dyrke jeres eget grønt i drivhuset. Endelig er der et terrassemiljø med en overdækket del ved indgangspartiet.

Selve huset præsenterer sig flot i gule mursten i det idylliske landskab. Boligen er løbende renoveret, og siden 2014 er der udskiftet døre og vinduer samt lagt nyt gulv på førstesalen. Derudover er der et centralvarmeanlæg og en varmepumpe fra 2018.

Inden døre er de synlige loftbjælker gennemgående for beboelsen, og I kan se frem til det tosidede, tømrerlavede køkken i alrummet, hvor der er rig opbevaringsplads i højskabene. Bordpladen er delvist opført i asketræ, mens den anden halvdel er en stålplade med dobbeltvask.

Der er direkte forbindelse til den indretningsvenlige opholdsstue, hvor I finder en stemningsfuld brændeovn. I får et gæstetoilet og et badeværelse, hvor sidstnævnte er forsynet med gulvvarme og en aflang bruseniche. Foruden vaskehuset med egen indgang byder denne etage også på to værelser.

Førstesalen karakteriseres af loft til kip med synlige bjælker samt et smukt lysindfald. Heroppe venter endnu en rummelig stue samt husets tredje værelse, hvorfor I kan etablere en separat forældre- og børneafdeling.

Til ejendommen hører fire gode udhuse med mange anvendelsesmuligheder. Tre af dem har tidligere været brugt som hønsehuse, mens det fjerede fungerede som værksted med kølerum.

Kontakt os for en fremvisning.