Kronholmsvej 56, 9480 Løkken

Kompromisløs liebhavervilla med superspændende planløsning

Det er i komplet fredfyldte og ugenerede omgivelser mellem Løkken og Lønstrup, at I finder denne kompromisløse liebhavervilla. Boligen er særdeles eksklusivt opført med et væld af lækre detaljer, og beliggenheden ved Vesterhavet er helt i top.

Livsnyderne og naturelskerne vil sætte pris på ejendommen, der er et Barna Log Home fra 2008. Hjemmet strækker sig over en spændende planløsning med 362 m2. Kvaliteten fortsætter ligeledes udendørs, da der er tilknyttet en dobbeltgarage med fjernstyrede porte, tilhørende fyrrum og værksted.

Forsiden af det smukke bjælkehus har en flot veranda. Fra entréen når I bryggers og gæstetoilet, inden I lige fremme modtages af det enestående opholdsmiljø, der med sin åbne planforskydning giver et fænomenalt lysindfald. Loftet er ført til kip, og her er en varm atmosfære grundet de træbeklædte vægge og brændeovnsindsatsen, som alt sammen går op i en højere enhed.

På venstre hånd når I køkken-alrummet, der har en kogeø, interiør fra JKE Design og forbindelse til et viktualierum. Stuens endevæg munder ud i en imponerende glaskarnap, som giver jer frit udsyn over grunden, og etagen afrundes af forældreværelset med walk-in-closet og et badeværelse med spabad.

Førstesalen er opdelt i to afsnit. Det ene består af endnu en stue, og denne nås via en flot spindeltrappe, der har en unik udskæring med et bjørnehoved. Her er et fantastisk vue og udgang til en altan. Den anden del af førstesalen rummer en repos, et badeværelse og fire værelser, hvoraf to har udgang til hver deres altan. Det skal det nævnes, at der er gulvvarme alle steder med klinkegulv, og at boligen har et godt indeklima.

Grunden breder sig over 16.254 m2 med masser af natur og skovarealer på matriklen samt et rigt dyreliv, og I har let færden mod Løkken Strand.

Kontakt os for en fremvisning.