Vandkarsevej 3, Højene, 9800 Hjørring

Velindrettet familie-villa i Højene!

Indflytningsklar rødstensvilla med eternittag, sprossede vinduer og dejlig velintegreret tilbygning fra 2009 med skøn forældreafdeling med eget badeværelse.
Denne villa byder på alt hvad man behøver - Foruden forældreafdeling med soveværelse, badeværelse og hjemmearbejdsplads/kontor, byder villaen på 3 gode værelser, lækkert køkken/alrum, endnu et badeværelse samt stor opholdsstue.
Udover en lækker bolig får du her en skøn sydvendt grund med god og nem have med masser af plads til leg og boldspil. God syd-/vestvendt terrasse samt carport med redskabsrum.

INDRETNING:
Via godt bryggers træder du ind i husets skønne køkken/alrum med nyere elementer fra HTH og adgang til to gode værelser. Fra alrummet har du endvidere udgang til terrasse samt have. Skøn opholdsstue med god plads og også herfra udgang til terrasse med lille overdækning. Mellemgang med gulvvarme og adgang til lækkert badeværelse med klinkegulv med gulvvarme og endnu et værelse. Fra stuen kommer du ned i den dejlige forældreafdeling med godt stort soveværelse, badeværelse, gang med skabsvæg med skydelåger samt hjemmearbejdsplads/kontor som naturligvis også kan anvendes til værelse.

KVARTERET:
Attraktiv og særdeles børnevenlig beliggenhed på lukket villavej i Højene. Herfra er der kort og sikker vej via stisystemer og cykelsti til skole, indkøb og fritidsaktiviteter. Endvidere kort afstand til bager, børnehave og grønne områder. Området byder i øvrigt på børn i alle aldre og mulighed for masser af legekammerater.

Kort sagt en rigtig dejlig villa med alt hvad man behøver og i rigtig gode omgivelser!

Kontakt os for en fremvisning!