Heimdalsvej 4, 9800 Hjørring

Velindrettet og velholdt etplansvilla på lukket vej i Hjørring

Velplaceret på en lukket vej i Hjørring udbydes nu denne dejlige etplansvilla, der byder på en fordelagtig beliggenhed nær hverdagens behov og flot natur. Boligens 127 kvadratmeter fremtræder imødekommende og lyse med tre værelser, en rummelig vinkelstue og et hyggeligt spisekøkken, mens der udenfor venter jer en overskuelig og solrig have.

Med en adresse på Heimdalsvej 4 bosætter I jer ganske praktisk i byen, hvor I let kan gå til gode indkøbsmuligheder og daginstitution. I kan ligeledes spadsere til midtbyen, mens en lille cykeltur bringer børnene til skole og idrætsfaciliteter. Både Bagterp Plantage og Folkeparken er yderst tæt på, når gåturene skal nydes i fritiden.

Villaen er ganske velindrettet, hvor de tre værelser er samlet omkring badeværelset med badekar. Det ene værelse udgør et stort soveværelse med skabsvæg, mens et andet er indrettet som en hyggelig hjemmebiograf. I samme afdeling har I også et bryggers, der fungerer som husets primære indgang.

Køkkenet fremstår nydeligt med hvide, enkle fronter og plads til en spisekrog, mens franske døre leder jer ind i stuen. Her får I et dejligt, lyst rum at samles i, hvor I let arrangerer jer med spisebord og sofagruppe.

Fra stuen kan I træde direkte ud på en sydvendt terrasse, hvor der venter jer mange solskinstimer i sommerhalvåret. Villaen fuldendes af en 19 kvadratmeter stor garage med et integreret værksted.

Alt i alt et skønt hus, som vi glæder os til at fortælle jer meget mere om. Ring og bestil en fremvisning allerede i dag.