Ingemannsvej 1, 9800 Hjørring

Rummelig udsigtsvilla med dejlig beliggenhed i Hjørring

Hjørrings billigste kvm med udsigt!

Drømmer I om at bosætte jer i en villa, hvorfra I får alle Hjørrings tilbud lige for jeres fødder? Så se med her. Denne bolig på Ingemannsvej 1 er løbende moderniseret, så den I dag fremtræder indflytningsklar, og samtidig er alle dagligdagens gøremål i praktisk afstand.

Fra adressen er skole, daginstitution og indkøb placeret i en radius af 550 meter, mens I også kan spadsere eller cykle til Hjørring Station, som I finder efter halvanden kilometer.

Huset præsenterer sig i god stand og har blandt andet fået nyt tag i 2004, mens I også kan se frem til en delvis udskiftning af vinduer fra 2007, og så er elinstallationerne på den øvre etage lavet i 2004. Endvidere er næsten alle gulvene i underetagen fornyet i 2016, ligesom der samme år blev udskiftet vindue og dørparti ved terrassen. Endelig er trægulvet i køkken-alrummet renoveret i 2019.

Boligen fremtræder med gul murstensfacade, der komplementeres af sortglaseret tegltag og mahogni på gavlene. Udenfor på den 1.251 m2 store grund venter der terrasser, som er etableret i 2018, ligesom her også er en carport med tilhørende skur fra 2019.

Indenfor bliver I mødt af et rummeligt hjem, der breder sig over øvre plan og nedre etage, og i alt giver jer 317 m2. I øvre plan er der et værelse samt et badeværelse med badekar. Herudover er der et praktisk bryggers, hvor I får plads til at installere vaskefaciliteter. Endvidere når I det nydelige, snedkerfremstillede køkken med hvidmalede egetræselementer, der er toppet af en træbordplade og beriget med blandt andet et gaskomfur. Endelig afrundes dette plan af en lys og indbydende stue, inden I kan gå ned i underetagen.

Hernede får I fire værelser, og så er der et toilet samt et baderum med bruser. Slutteligt ligger der tre disponible rum med flere brugsformål.

Book en fremvisning.