Klonhøjvej 20, 9800 Hjørring

Gedigen udsigtsvilla med bedste beliggenhed lige op til Hjørring Bjerge!

På en af Hjørrings allerbedste og mest eftertragtede beliggenheder får I nu muligheden for at erhverve Jer 318 kvm spændende bolig i et plan samt en underetage på 78 kvm indrettet med praktisk integreret garage samt dejligt stort aktivitetsrum. Ganske enkelt en bolig i en klasse for sig selv, som byder på det perfekte setup til den pladskrævende og aktive familie. Fra adressen er der ikke langt til byens udddannelsesinstitutioner, alle midtbyens glæder og det flotte rekreative grønne område Hjørring Bjerge ligger lige i baghaven.

VILLAEN:
Arkitekttegnet og yderst velholdt gulstensvilla med super spændende planløsning, der giver de bedste rammer for Jer, der bare ikke kan få plads nok at boltre Jer på. Villaen er helt unikt beliggende ved Hjørring Bjerge på en solrig grund på 2.630 m2 og har særdeles præsentable tilkørselsforhold samt skønne terrassepartier placeret de helt rigtige steder rundt om villaen.

INDRETNING:
Vindfang. Flot hall med klinkegulv/gulvvarme, brændeovn og spindeltrappe til underetagen. Stort og dejligt bryggers. Skønt og velindrettet køkken/alrum med bl.a. dejlig spiseafdeling og udgang til morgenterrasse. Spisestue og skøn opholdsstue adskilt af smarte rumdelere i form af glaspartier. I forlængelse af opholdsstuen ligger pejsestuen, der byder på mulighed for indendørspool og har udgang til skøn ugeneret solgård. Herudover 3 gode børneværelser. Gæstetoilet. Badeværelse med bruseniche. Soveværelse med adgang til skønt badeværelse udstyret med adgang til sauna. Underetagen er indrettet med fyrrum, 2 disponible rum, garage samt aktivitetsrum på knap 32 kvm.

En villa og en beliggenhed der SKAL opleves!