Hasselager 7, 9800 Hjørring

Rummelig villa på lukket vej i Hjørring

Nu har I muligheden for at blive de nye ejere af denne store villa i Hjørring. Udover masser af plads får I en dejlig og lukket have samt en central beliggenhed på en blind vej.

Med Hasselagervej 7 som jeres nye adresse kommer I til at bo i et roligt område og på samme tid tæt på hverdagens fornødenheder. Der er under en kilometer til den lokale skole og nærmeste supermarked og kun to kilometer til Metropol Shoppingcenter i hjertet af Hjørring. For pendleren ligger huset også godt placeret få minutters kørsel fra Hirtshalsmotorvejen.

Villaen byder på hele 191 m2 i halvandet plan. Med i købet følger også en carport med tilhørende skur på i alt 32 m2.

I stueplan får I fire gode værelser, der fik lagt nye trægulve i 2016. Der er gulvvarme i entréen, bryggerset og på badeværelset, som har bruseniche. Etagen fuldendes af et stort køkken-alrum. Første sal består af to værelser, husets andet badeværelse og en rummelig stue, hvorfra der er udgang til en overdækket og sydvendt altan.

Haven er nem at holde, og samtidig er der muligheder for dem med grønne fingre, da der er drivhus og redskabsskur. I kan dog også vælge bare at nyde solen på den sydvendte terrasse. Haven er lukket med både stakit og hegn inde i hækken, så I kan roligt lade børnene og hunden lege frit.

Kort og godt er der her tale om en stor villa med en velovervejet planløsning og en attraktiv beliggenhed. Lyder det som noget for jer? Kontakt os for mere information og en fremvisning.