Mølledalen 7, 9800 Hjørring

Arkitekttegnet familievilla med udsigt til fredet natur

Ønsker du at bo natursmukt, men samtidig med nem adgang til alle byens muligheder? Så skal du se nærmere på denne arkitekttegnede villa fra 2016, der står klar til at danne en moderne og funktionel ramme om familielivet. Boligen rummer fire værelser og store, åbne opholdsrum, der på fineste vis er integreret med udearealernes terrasser, så inde og ude smelter sammen. Ejendommen, der ligger for enden af en lukket vej, støder op til fredet natur, så udsigten er billedskøn og bliver ved med at være det. Samtidig betyder placeringen i det sydvestlige hjørne af Hjørring, at du kun har en kort cykeltur til alle hverdagens nødvendigheder.

Villaens 221 m2 med gulvvarme næsten overalt er indrettet i forskudte plan, der sammen med udsigten og lysindfaldet fra de store vinduespartier skaber en herlig rumfornemmelse. Fra køkken-alrummet er der nedgang til en lille vinkælder uden gulvvarme samt en forældreafdeling med et stort soveværelse med walk-in-closet og privat badeværelse med badekar og tandembruser.

Fra køkken-alrummet er der ligeledes opgang til en stor stue med udgang til en hævet terrasse - både stuen og terrassen har en smuk udsigt til den fredede natur og en lille sø, hvor ænder gerne lægger vejen forbi.

Køkkenet er ligesom badeværelserne indrettet med stilfulde elementer fra Invita, og med indbygget kaffemaskine, ovn og dampovn glider madlavningen som en leg, mens direkte adgang til terrassemiljøet, som smyger sig omkring huset, gør det nemt at servere sommerens måltider under åben himmel. Foruden entréen og et praktisk bryggers byder boligen også på tre værelser samt yderligere et badeværelse.

Dobbeltcarporten har tilstødende redskabsrum. Og både haven og terrasserne er ganske ugenerede.

Denne villa skal opleves, og vi giver gerne en fremvisning.