Palleskærvej 39, 9800 Hjørring

Murermestervilla på lukket vej centralt i Hjørring!

Murermestervilla, med lyse opholdsrum og tre værelser med separat teenageafdeling i underetagen danner en dejlig ramme om familiens hverdag. Skønne, solvendte terrasser og en sydvendt have giver masser af muligheder for at nyde livet under åben himmel.
Villaen ligger på en lukket vej, som ender, hvor Folkeparken begynder, og den centrale beliggenhed betyder kort afstand til alt, hvad familien skal bruge i hverdagen.
Boligen fordeler sig på to plan samt en underetage, hvoraf en del er godkendt til beboelse. Foruden entréen er stueplan indrettet som et stort opholdsområde, hvor køkken og stue ligger i åben forbindelse. Her er der masser af plads til at være sammen om fælles madlavning og hyggelige aftener i bløde sofaer - brændeovnen sørger for den gode stemning. I sommermånederne er det oplagt at slå de franske døre op til den vestvendte, hævede terrasse og lade inde og ude smelte sammen.
Første sal er indrettet med to værelser, og heroppe er der også et toilet.
Underetagen rummer både tekøkken og et værelse, og derudover er der to gode badeværelser, hvoraf det ene har plads til vaskefaciliteter. Med både en hævet, vestvendt terrasse og en sydvendt parterre er der masser af muligheder for at nyde solen. Tilmed kan du glæde dig over en have, der er anlagt i plateauer og skråner ned mod syd. Har du grønne fingre, kan du her anlægge din egen farverige drømmehave.
Folkeparken ligger så tæt på adressen, at du har udsigt til den fra den hævede terrasse, når bladene falder af træerne. Børnene kan trygt cykle og lege på den lukkede vej, og der er gåafstand til både skole, daginstitution og midtbyens butikker. Her får du med andre ord en familievilla med solvendte terrasser og have centralt i Hjørring.
Vil du have en fremvisning?