Skagen Landevej 671, Mygdal, 9800 Hjørring

Moderniseret etplansvilla i Mygdal

Drømmer I om at bo i et hyggeligt landsbymiljø på landet? Og skal det gerne være lige til at flytte ind i? Så se nærmere på denne moderniserede etplansvilla i Mygdal, der indeholder masser af kvadratmeter til den pladskrævende familie. Her får I virkelig meget hus for pengene og så endda med tindrende marker i horisonten.

Ejendommen fremstår særdeles velholdt grundet flere gennemgribende istandsættelser/tilbygninger. Blandt andet er der i forbindelse med en stor tilbygning, vestvingen, i 2016 lagt gennemgående gulve i hovedparten af boligen, og køkkenet der kun var 9 år gammelt blev udvidet og moderniseret for et mere tidløst udtryk. Der er i 2020 etableret Troldtekt-loft i køkken-alrum.

Det en moderne og funktionel æstetik, der karakteriserer boligen med ét åbent opholdsrum i boligens midte. Omdrejningspunktet er det smukke AUBO-køkken, der med sine grebsfrie elementer og lækre hvidevarer gør sig for et kærkomment samlingssted. Fra induktionskogezonen har hjemmekokken det fulde overblik over både spiseafdelingen og stuen, ligesom rummet også byder på en brændeovn og markante glaspartier ud mod haven.

De 6 værelser er alle af god størrelse, og særligt det ene fungerer som et oplagt forældresoveværelse med walk-in-closet og eget wellness-badeværelse. Her er der panoramaudsigt over solnedgangen fra det sænkede badekar samt flotte Svane-elementer og en dobbeltbruser. Planløsningen fuldendes af et ekstra badeværelse og et bryggers. Der er etableret gulvvarme overalt. Haven er et slaraffenland for børnene med et stort legestativ i den ene ende. Mellem garagen og huset er der ligeledes anlagt en dejlig solgård, og på matriklen råder I også over et fyrrum.

Med åbne vidder i alle retninger bosætter I jer i naturrige omgivelser. Samtidig går I ikke på kompromis med nærheden til hverdagens behov, da der er befordringsberettigede busforbindelser til skolen i Bjergby og senere skolen i Hjørring. De større indkøb klares nemt i Sindal eller Hjørring.