Lille Grøntvedvej 23, Mygdal, 9800 Hjørring

Flot landejendom med hele 2 søer og et væld af anvendelsesmuligheder!

Du er bogstavligt talt omgivet af marker og skøn natur til alle sider, hvis du bliver den nye ejer af dette idylliske landsted i Vendsyssel. Foruden et hyggeligt stuehus i halvandet plan på 251 m2, får du også flere gode, stærke udbygninger med masser af potentiale samt omtrent 2,4 ha jord med god brugs- og herlighedsværdi. En ideel ejendom til hestehold, håndværkeren eller dig med pladskrævende hobbies.!

Der er næsten uanede muligheder i ejendommens mange udbygninger. Især værkstedsbygningen med velfærdsrum og maskinhuset bør vække interesse hos de fleste.

Stuehuset står i god og velholdt stand, men ønsker I at bo i en tidssvarende bolig, er der dog brug for modernisering. Indretningen passer rigtig fint til en børnefamilie. Husets stueplan er belagt med et lækkert lyst parketgulv og byder på to stuer en suite, et ældre spisekøkken, bryggers, badeværelse, en entré samt et soveværelse. På førstesalen giver en repos adgang til yderligere fire soveværelser samt et disponibelt rum.

Du kan også se frem til den store, parklignende have på husets sydside. Den ligger som en romantisk oase med to søer, høje træer og flere blomstrende buske. Herimellem snor sig en fin græsplæne, og hele skuet kan nydes fra den dejlige træterrasse på husets sydside.

En spændende ejendom med plads og mulighed for at føre projekter ud i livet.